Introductie

Dit is de website van Wu (God) en zijn Godinnen & Goden.

4puppies

4puppies is een onderneming van Godinnen & Goden. Het opzetten van deze ondermening houdt verband met komende geboorte van Godinnen & Goden en verband met het in leven zijn van Wu (God) zelf. De 4puppies Bibliotheek bevat informatie voor de 4puppies onderneming die wordt opgezet.

Sjamanica

Sjamanica gaat over De Heilige Geest. Sjamanica vertelt over de machtspositie van Godinnen & Goden (Aartsengelen) binnen De Heilige Geest. De Sjamanica Bibliotheek bevat informatie over Sjamanica. Sjamanica is verbonden met Godsdienst & geloof.

Website in bèta tot 2020

De website van 4puppies blijft in bèta tot 2020. Het naar alfa brengen van de website loopt gelijk op met het bouwen van De Solar & gelijk op met het bouwen van De Hel. Wu (God) draait voor het bouwen van De Solar & voor het bouwen van De Hel de hele Heilige Geest om. Het is de tweede keer dat Wu (God) op deze planeet de hele Heilige Geest omdraait. Ongeveer 4000 jaar geleden deed Wu (God) dat ook.

Vereniging & hereniging

Wu (God) wordt momenteel verenigd & herenigd met zijn Godinnen & Goden. Dit proces duurt tot 2020. Het verenigen & herenigen zorgt ervoor dat Godin & God vanaf heden weer goed de zielengroep kunnen gidsen en zorgt ervoor dat Wu (God) weer goed controle krijgt over planeten in Het Universum.

OEM3

De beschrijving van het project OEM3 op de 4puppies board pagina gaat in op een startsituatie voor de samenleving.

Nieuwe planeet

Wu (God) heeft een nieuwe planeet geactiveerd die bewoonbaar zal worden na De Hel. Dit is planeet 452b uit het Keplerstelsel. De planeet heeft de naam “planeet Aart” gekregen. De planeet word geschonken aan Godin Faith & God Michaël. De naam voor planeet Aarde, deze planeet, is niet juist. Planeet Aarde (Sol III) hoort “planeet Nin” te heten. Het Sjamanica document in de Sjamanica Bibliotheek geeft meer uitleg over dit onderwerp.