Contactverzoeken

Bouwproject Polen

Wu (God) komt voor een bouwproject in Polen (startup DVGT), een meer familie woningconcept, graag in contact met een projectontwikkelaar.

Ongeslacht vlees

Wu (God) komt graag met boeren in contact die hun dieren niet naar de slacht brengen, maar hun dieren een natuurlijke dood laten sterven. Wu (God) is uitgebreid op dit onderwerp ingegaan in De Bijbel. Het contact is in het kader van het opzetten van een nieuwe supermarktformule (startup Winkel van Sinckels) die zich oa. in Zweden zal gaan vestigen & ongeslacht vlees wil verkopen.

Elementen wetenschap

Wu (God) komt voor een op te zetten onderneming (startup SPANLIB) graag in contact met een natuurkundige. De onderneming gaat de elementen, de basismaterialen van de planeet, bestuderen & adviezen formuleren voor natuurvriendelijke & planeetvriendelijke toepassing ervan.

Startups

Wu (God) is met het opzetten van verschillende nieuwe ondernemingen bezig & komt hiervoor graag in contact met ondernemers. Op de pagina startups kan hierover meer gelezen worden.

Geldschieters

Wu (God) heeft voor het werken aan de startups geldschieters nodig. Wu (God) werkt niet met banken, maar wel met private geldschieters. Wu (God) komt graag met geldschieters in contact die zich of nog steeds kunnen vinden in leer uit De Bijbel of zich hebben kunnen vinden in leer van De Bijbel en hierop uitgeleerd zijn. Geldschieters krijgen de beschikking over alle informatie waarover Wu (God) zelf beschikt.